Opis forum
Trzeba zacząć się zastanawiać się nad jutrzejszym głosowaniem. Jeśli nikt z naszych nie odpadnie, praktycznie koniec gry.
Nasze 6-7 głosów na jedną osobę powinno załatwić sprawę, bo w zjednoczenie miasta nie wierzę.
Wypada zagłosować na Ruufa.
Ostatnio edytowany przez NatanD. (2009-01-13 18:16:30)
Użytkownik
Ruuf, albo kozioł.
el ruffete ma mój głos zabukowany od bardzo dawna, podejrzewam go od samego początku i nie zdziwię się, jeśli to on jest w mafii. kulczem, nie można się doczekać reakcji miasta. możliwe, że ruuf połapie się, w co my gramy i będzie rozpaczliwie się bronił (co mogłoby zadziałać na jego niekorzyść ). <tuptup>
e: pierwsze reakcje; w sumie jest tak, jak spodziewałem się, że będzie. ruuf albo wspomagany wiedzą cyfry, tj. wiedzą o jego ew. roli w mieście, albo pogodzony ze śmiercią, będzie starał się wybronić oczerniając detektywa jbareza ;] co więcej, parę osob poszło już za tropem ruufa. wkurwia troche wypowiadanie się osob postronnych w temacie do zgłoszeń; ale świadczy to o tym, że rozgrywka jest/była wciągająca i intryguje sporo ludu nieuchwytnością mafiiiiiii. mam nadzieję, że wysunięte przez niektórych, idziola np. zarzuty pozostaną bez echa ;>
jeszcze raz, propsy dla mafijnego detektywa
Ostatnio edytowany przez Pfaff (2009-01-13 22:04:25)
To niech po głosowaniu ktoś wyśle do Filipa post kielczaka, tak by nic już nie mogło się zmienić. Można chyba tak? I tak będzie po głosowaniu, w którym odpadnie Ruuf. Jeśli kielczak dotrwa, wygraliśmy, ale jeśli odpadnie i okaże się, że jest w mafii, możemy sobie narobić problemów.
A, i jeszcze śmieszny cytat koziolka:
Swoją drogą gdyby nie JBarez rzutem na taśmę, to już dzisiaj mogłoby być po grze.
E: Ej no, trzeba coś wysłać w imieniu kielczaka, bo wypadnie. Z tego, co widzę, Ruuf dzisiaj odpada, więc nic złego już nam się nie stanie.
E2: dobra już jest, no to chyba wygraliśmy:D
Ostatnio edytowany przez NatanD. (2009-01-14 18:19:57)